Rabo Wooncafé XXL zaterdag 25 maart


Rabo Wooncafé XXL zaterdag 25 maart
Wij zijn aanwezig tijdens het Rabo Wooncafé XXL op zaterdag 25 maart. Deze dag staat het Coöperatiehuis van Rabobank Bommelerwaard in Zaltbommel volledig in het teken van wonen. Een huis kopen is leuk en spannend. Er komt veel bij kijken. Niet alleen de zoektocht naar een woning, ook het financieren en inrichten van je woning. Een mooie gelegenheid om informatie en inspiratie op te komen doen.

Het Coöperatiehuis is van 11.00 – 17.00 uur dé plek als het gaat om persoonlijk advies op het gebied van onder andere wonen, styling, groen, interieur, nieuw- en verbouw en financiële zaken. Speciale gast: interieurarchitect Michiel de Zeeuw van RTL Woonmagazine.

Voor al uw notariële vragen kunt u dan bij ons terecht!

U kunt de hele dag binnen lopen. Toegang is gratis en u wordt van een hapje en een drankje voorzien. Ook is er een speciale kidscorner voor de allerkleinste bezoekers. Aanmelden is niet verplicht (m.u.v. een speeddate met Michiel de Zeeuw), maar wel prettig voor de organisatie. Graag tot 25 maart! Aanmelden kan via: www.rabobank.nl/bommelerwaard.