Diensten notaris Kerkdriel

Wat hebben wij te bieden ?

Het kantoor heeft een algemene praktijk. Toch is er een verdeling van werkzaamheden.

Notaris Imke den Drijver-Pigmans, die tevens estate-planner is, houdt zich hoofdzakelijk met het familierecht en erfrecht bezig. Daarnaast verzorgt zij ook onroerend goed transacties.

Kandidaat-notaris Maarten van Santvoort adviseert vooral in het ondernemings- en vennootschapsrecht. Ook hij verzorgt onroerend goed transacties.

Notarieel medewerkster Jolande Lammers houdt zich bezig met overdrachten van woningen, hypotheken en verdelingen van woningen bij echtscheiding en overlijden.

Notarieel medewerkster Margot Sas houdt zich bezig met hypotheken, vennootschapsrecht. royementen en ondersteunde taken.

Kortom met zijn vieren een klein, hecht en flexibel team, waar de lijnen kort zijn, zodat we weten wie waarmee bezig is.

Het kantoor is goed geautomatiseerd via het systeem van Quantaris. We hebben een online verbinding met het Kadaster, Kamer van Koophandel, Centraal Testamenten Register en de Gemeentelijke Basisadministratie, waardoor in no time alle actuele informatie beschikbaar is.

Verder zijn wij via het netwerk aangesloten op de databank van onze Koninklijke Notariƫle Beroepsorganisatie waardoor de juridische en fiscale ondersteuning steeds up-to-date is. .